dijous, 4 d’octubre del 2012

Manipulació nacionalista

Estava fullejant el Diari de Tarragona, també conegut com 'el patufet', i m'he trobat una carta al director l'autora (o autor, no m'hi he fixat) de la qual clamava que era prou intel·ligent per anar en contra de les consignes nacionalistes (catalanes) ja que tenia prou esperit crític per no deixar-se manipular.
Sincerament, està molt bé l'opinió crítica dels fets polítics que ens afecten, però caldria valorar si aquest esperit lliure no té les ales lligades a la consigna no nacionalista (catalana, evidentment) del PP que diu que els mitjans catalans adoctrinen, o l'escola, o fins i tot Llet Nostra.

Sàvia intel·ligència que ha raonat, després de moltes elucubracions, que Espanya és l'únic país del món no nacionalista, i per tant a les seves escoles ensenyen la història del seu país des del punt de vista cubà, o s'esforcen a mantenir la llengua italiana com a vehicular, perquè, com tothom sap, fer-ho de dels interessos propis seria 'pueblerino' o 'aldeano'.

Als soferts seguidors d'Intereconomía o 13tv, els recomano que se sumin al Diari de Tarragona. No hi trobarà gaires diferències de discurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada